Close

Sociaal Ondernemerschap

Sociaal ondernemerschap: Café Aanmoederen

Club Aanmoederen gelooft in persoonlijk contact en organiseert daarom Cafe’s Aanmoederen in diverse steden. Als moeder is een sociaal netwerk, herkenning en ontspanning belangrijk.

Zo leren de moeders elkaar kennen en dat zorgt voor verbinding. Ontspanning, tips en ervaringen delen en gezelligheid zijn de belangrijkste doelen.

De ervaring leert dat moeders de Café’s erg waarderen. Op dit moment zijn er Cafe’s in Amsterdam, Utrecht en Groningen.


Oprichtster Nathaly Bouwers vertelt over haar ervaringen:

Het eerste Cafe was in juni 2013, spannend, maar ik kon mij niet voorstellen dat ik de enige moeder in Amsterdam was met de behoefte aan gezelligheid in het weekend en herkenning. Zeker als je geen partner hebt, je partner veel werkt of als je andere moeders wilt leren kennen, kan het ontzettend leuk zijn om naar Cafe Aanmoederen te komen. Alleen al samen een kop koffie drinken kan al fijn zijn. Zo simpel is het! En het is geweldig om te zien dat steeds meer moeders dit ook zo ervaren. Er zijn zelfs al Whatsapp-groepjes ontstaan voor leuke speeldates met de kinderen. Het werkt dus positief voor de moeders en de kinderen.”

Club Aanmoederen is op zoek naar support op het gebied van financiële middelen, oppashulp, PR en kindvriendelijke locaties. Zo kunnen wij continuïteit, groei en financiële laagdrempeligheid garanderen. Wij komen hierover graag in contact!

Op de pagina Contact vind je onze gegevens.

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×