Close

Single


Zorg jij (deels) alleen voor je kinderen? Je bent niet de enige. In Nederland zijn er op dit moment zo’n 430.000 vrouwen in dezelfde situatie. Elke situatie en elke vrouw is anders, daarom is het lastig om te spreken over ‘de single moeder’. Maar natuurlijk zijn er ook overeenkomsten.

Schermafbeelding 2014-09-26 om 20.13.13

Café
Club Aanmoederen besteedt ook aandacht aan single moeders en aan het onderwerp ‘single moederschap’. Zo komen er bij de ‘Cafés Aanmoederen’ net zo goed single moeders als moeders met een relatie. Bij deze Cafés kunnen single moeders elkaar leren kennen, tips en ervaringen met elkaar delen en een gezellige tijd met elkaar hebben. Natuurlijk zijn de kinderen net zo welkom!

Blog en Events
Ook hebben we regelmatig blogs over het single (Aan)moederschap en delen we tips voor moeders in deze specifieke situatie. Kortom, contacten en inspiratie genoeg!

Lidmaatschap en voordelen
Kijk op de pagina Bedrijven voor informatie over zwangerschapscursussen voor alleenstaande vrouwen in Utrecht met 20% korting via Club Aanmoederen. Ook organiseert Flow Financiën regelmatig activiteiten voor single vrouwen en als VIP member ontvang je korting.

Je leest het, ook als single moeder heb je veel voordeel van jouw lidmaatschap. Join the Club & word lid!

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×