Close

Partners

ca-cool-bear

CoolBear
www.coolbear.com

Cool Bear® bedenkt en ontwikkelt 100%  (h)eerlijke natuurlijke, biologische en suikervrije producten met Stevia, zonder kleur- en smaakstoffen, zoals Cool Bear® vruchtenlimonade.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 10% korting op online aankopen via webshop www.ShopStevia.nl. Actiecode via Members Only pagina

ca-sleepy-bo

SleepyBo
www.sleepybo.com

Sleepy Bo slaapzakken zijn speciaal gemaakt voor baby’s. Je krijgt je baby snel en gemakkelijk in bed en ook het wisselen van een luier in de nacht gaat gemakkelijk na het openen van de onderste flap. Deze comfortabele slaapzakjes garanderen een goede nachtrust voor je kleine (en voor jou)! Nieuw zijn de heerlijk zachte, schattige speendoekjes.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 15% korting op alle producten. Actiecode via Members Only pagina


foto Yura Boerma kleinMAMcoach Yura Boerma
www.mamcoaching.nl

Coaching voor moeders die de balans willen vinden door de juiste keuzes te maken. VIP members ontvangen 10% korting op de coaching. Actiecode via Members Only pagina

ca-vitaalklaar
VitaalKlaar
www.vitaalklaar.nl

VitaalKlaar richt zich op het behoud/opnieuw verkrijgen van vitaliteit bij stress en/of verlies, in fasen van werk, gezin en gezondheid. Coaching wordt zoveel mogelijk gecombineerd met beweging om het mentale proces op gang te krijgen, zoals runningtherapie. Tevens biedt zij leefstijlworkshops stressbeheersing en lifecoaching aan.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 10% korting op therapiesessies en 25% korting op workshops. Actiecode via Members Only pagina

ca-superfood

Superfoodexpress
www.superfoodexpress.nl

SuperfoodExpress levert voedingsrijke en 100% natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit en voor een overgroot deel biologisch en RAW. De producten zijn puur en bevatten geen conserveringsmiddelen. De producten zijn namelijk SKAL gecertificeerd en daarnaast betaalbaar en handzaam verpakt. Wel zo bewust!

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 10% korting op alle online bestellingen. Actiecode via Members Only pagina

ca-flow

flow financiële coaching
www.flowfinancien.nl

Rust, ruimte en financiële vrijheid. Dat biedt flow financiële coaching. Flow richt zich op single vrouwen, bijvoorbeeld vrouwen die net uit een scheiding of lange relatie komen en grip willen krijgen  hun nieuwe financiële situatie.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen een gratis persoonlijke intakesessie van 30 minuten en 20% korting op alle, ook de toekomstige, Budget Events ‘Financiele Coaching’. Actiecode via Members Only pagina

Janvi Johanna

Praktijk Levensgeluk
www.johannalevensgeluk.nl

Praktijk Levensgeluk in Amsterdam, geleid door Janvi Johanna, biedt moeders een breed aanbod aan diensten zoals yoga (ook ouder-kind), massages (gedeeltelijke vergoeding mogelijke) en Verbindende Communicatie-workshops. Alles is gericht op het (her)vinden van balans, levensenergie en levensgeluk.

Tevens zijn er regelmatig thema-activiteiten.

VIP leden ontvangen bij de praktijk een gratis empathie-sessie kado!

ca-joke

Praktijk Joke Plaatsman
www.jokeplaatsman.nl

Gestalttherapie is een ervaringsgerichte vorm van psychotherapie waarbij de nadruk ligt op wat je in het ‘hier en nu’ ervaart. Vaak hebben we ‘automatisch gedrag’ ontwikkeld, waar we ons niet van bewust zijn. Dit kan maken dat je niet voelt wat je werkelijke behoefte
of verlangen is en dat je daar dus ook niet naar handelt. Gestalt biedt de mogelijkheid dit te onderzoeken. Joke Plaatsman heeft een praktijk in Amsterdam en biedt ook online coachingsessies.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen een gratis intake-sessie en € 10,- korting per sessie. Actiecode via Members Only pagina

ca-hormoon-in-balans

Hormoon in Balans
www.hormooninbalans.nl

De balans hervinden tussen denken, willen en handelen: met hormonal profiling onderzoek je welk hormonaal profiel jouw disbalans in je hormonen veroorzaakt. Door jouw blauwdruk van je lichaam te bepalen krijg je een voedingsplan, supplementenadvies en eventueel een bewegingsplan. De live-consults zijn in Rotterdam.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen korting op bovengenoemde diensten en op eetdagboekscan incl. advies en’In shape- concept'(groep). Volledig overzicht: Members Only pagina

 

Twee handen op een buik klein


2 Handen op 1 Buik
Zwangerschapscursus voor singles
www.2handenop1buik.com

Ben jij of ken jij een alleenstaande moeder- to-be? 2 Handen Op 1 Buik organiseert zwangerschapscursussen speciaal voor alleenstaande zwangeren. De cursus bestaat uit 6 lessen en een terugkom-les en wordt op verschillende plaatsen in Nederland aangeboden.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 15% korting op de cursusprijs.  Actiecode via Members Only pagina.

ca-peuterdansen

Peuterdansen
www.peuter-dansen.nl

Peuterdansen is speciaal voor peuters van 2 t/m 4 jaar. Het is goed voor de motoriek, maar het plezier in beweging, dans en muziek staat voorop. Daarnaast zorgt het voor een sociale ontwikkeling in groepsvorm.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen 10% korting op een 15-lessenkaart (€ 105,- i.p.v. € 94,50). Actiecode via Members Only pagina.

ca-co-creatie

Co-Creatie Coach
www.cocreatiecoach.nl

Zoek je een plek waar je veilig kan ontdekken wat je écht wilt in het leven? Als je handelen in overeenstemming is met wie je echt bent dan ervaar je geluk, rust, energie en overvloed. Co-Creatie Coach helpt jou te genieten van het leven via coachingsgesprekken, Ki Therapy (het toelaten en in stilte ondergaan) of via workshops.

Leden van Club Aanmoederen ontvangen een gratis intake, 20% korting op de eerste sessie Ki Therapy en 10% korting op o.a. dansworkshop ‘De vrouw in jou’. Actiecode via Members Only pagina.

energie-brigade

De EnergieBrigade
Personal training voor moeders
www.energiebrigade.nl

De EnergieBrigade biedt sporttraining en coaching voor moeders in Amsterdam en Amstelveen. Het trainingsaanbod van De EnergieBrigade is uitgebreid en voor verschillende doelgroepen (toekomstige) moeders.

VIP leden ontvangen 25% korting op een abonnement. Actiecode via Members Only pagina.

juggle

ToJuggle
Online coaching voor moeders
www.tojuggle.nl

Coach en moeder Maud van Busschbach coacht moeders via e-mail, met het doel om werk en gezin zo goed mogelijk te combineren. Online coaching is efficient, gemakkelijk te organiseren en zeer betaalbaar.

VIP Leden ontvangen 50% korting op coachingstrajecten, al vanaf € 59,95 voor een maandtraject. Met korting betaal je slechts € 30,00. Actiecode via Members Only pagina.

Foto Kirsten Nelis 2015
Kirsten Nelis
Training & Coaching Stress en burnout
www.kirstennelis.nl

Wil je beter met stress leren omgaan? Kirsten helpt jou daarbij. In individuele sessies of groepssessies leer je hoe je energieker en bewuster kunt leven met keuzes die bij jou passen.


Peuterplanbord
Structuur voor kind en ouder
www.kinderplanborden.nl

Wil je af van het eeuwig herhalen tegen je kind wanneer jullie wat en wanneer gaan doen? Bestel dan een mooi en praktisch planbord. Alle activiteiten (eten, school, speeltuin, etc.) kun je met magneetjes per dag inrichten. Overzicht en rust voor allen gegarandeerd!

Leden ontvangen 15% korting op alle planborden. Actiecode via Members Only

wasbare luiers baby
Wasbaar Wonderland

Webshop hippe, wasbare luiers
www.wasbaarwonderland.nl

Hip & handig: wasbare luiers! Probeer het gewoon: comfortabel voor je kindje, ze zijn superleuk door de verschillende printjes en kleuren, goedkoper en milieuvriendelijker dan wegwerpluiers.

VIP Leden krijgen 10% korting op aankopen en 15% korting op een huurpakket. Actiecodes via Members Only pagina

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×