Close

MoederMatching

Wil jij jouw sociale netwerk uitbreiden? Wil jij andere moeders leren kennen om samen leuke dingen mee te ondernemen of om ervaringen mee te delen? Uniek en alleen voor de VIP leden: MoederMatching! Via de aparte website van MoederMatching maak je jouw profiel aan. Inspirerend, handig en gezellig!

MoederMatching

Zo fijn om andere moeders te kennen: je spreekt met elkaar af, je helpt elkaar met oppassen en deelt ervaringen. En voor de kinderen is het wel zo gezellig.

Hoe het werkt
Meld je nu aan als VIP Member van Club Aanmoederen en je ontvangt een uitnodiging voor de besloten Facebookgroep ‘Club Members’ van Club Aanmoederen. Hier kun je moeders ‘ontmoeten’ en tips vragen of delen. Daarnaast ontvang je de link naar de website van MoederMatching: maak jouw eigen profiel aan en kijk bij de profielen van andere moeders en reageer! Ook zijn er op deze site groepen voor moeders per regio, voor single/niet-single moeders en voor moeders in stiefgezinnen.

Join the Club!
Wie weet ontstaat er zelfs wel een mooie vriendschap tussen jullie. Geweldig, toch? Word snel lid en match jezelf op via MoederMatching.

shutterstock_146020724 Vrouwen bankje

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×