Close
Een nieuw gezicht bij Club Aanmoederen – Karen
door

Een nieuw gezicht bij Club Aanmoederen – Karen

Vanaf nu werken Nathaly en Karen samen verder aan de groei van Club Aanmoederen. Een gezicht erbij en dus tijd voor het voorstellen van Karen!

“Ik ben Karen, 37 jaar en moeder van een prachtige dochter van 4, Madelon. Samen met Madelon en mijn vriend wonen we in Eelde, net buiten de stad Groningen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als export manager voor een bedrijf dat cadeaupapier produceert. Leuk werk, ik heb veel gereisd binnen Europa, veel mensen ontmoet en verschillende culturen leren kennen.

Nieuwe deuren open
Maar dan word je moeder en is frequent reizen lastiger in je leven te passen. Tenminste, het zou best kunnen als je het goed regelt, maar wilde ik dat nog wel? Voor mijzelf, voor onze dochter, voor ons gezin? Het antwoord bleek nee te zijn. Waar 1 deur dichtgaat gaan nieuwe deuren open. Het duurde dus ook niet lang dat ik in contact kwam met Nathaly, de oprichtster van Club Aanmoederen. Beiden uit Groningen(tenminste, ik bijna dan…), beide een dochter van 4, beide de intentie om iets de doen om de wereld een beetje mooier en leuker te maken.

Al veel bereikt
Nathaly heeft een fantastische start gemaakt met Club Aanmoederen. De Fab Mama Award, café’s in diverse steden, de website, moedermatching, samenwerkingen en kortingen bij diverse bedrijven. Veel moeders zijn met elkaar in contact gebracht, hebben inspiratie opgedaan en hebben vriendschap en support bij elkaar gevonden. Nu is het tijd om een stap verder te gaan, meer moeders te bereiken en de diensten van Club Aanmoederen uit te breiden. Dat gaan we vanaf nu samen doen en ik heb daar veel zin in. We hebben al een heel aantal plannen die we aan het uitwerken zijn.

‘Aanmoederen’ voor mij
‘Aanmoederen’ betekent voor mij ten eerste dat ik mijn best doe om een goede moeder te zijn maar dat ik niet perfect ben. Ik niet, maar bestaat “de” perfecte moeder? Vast niet. Iedereen doet het op haar eigen manier en uit liefde voor haar kind. ‘Aanmoederen’ is voor mij ook dat het moederschap elke keer weer nieuwe wendingen heeft en verrassingen meebrengt. Een vooropgezet plan volgen is lastig want mijn kind groeit en ik groei mee. Het moment nemen zoals het komt , het beste ervan maken en daar ook van genieten, dat is ‘aanmoederen’ voor mij. Het mooie van Club Aanmoederen is dat je dat ook samen kunt en samen ‘aanmoederen’ is nu gewoon veel leuker dan alleen. Ik heb erg veel zin om daar aan mee te mogen werken.”

Veel liefs,
Karen

0 Reacties

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×