Close

Club Aanmoederen

Club Aanmoederen wordt gerund door en voor moeders. De een met partner, de ander zonder partner. Ze weten allemaal uit eigen ervaring hoe de wereld van een moeder eruit ziet en waar zij tegenaan loopt. Club Aanmoederen is opgericht om het moeders gemakkelijker & leuker te maken. Club Aanmoederen richt zich op alle moeders in Nederland met een focus op de Randstad en Groningen.

Visie op het moederschap

‘Het leven van nu, vaak met de combinatie van werk & gezin, wordt door veel vrouwen als pittig en uitdagend ervaren. Het is belangrijk de juiste keuzes te maken, hulp te vragen waar nodig en naast alles wat je moet doen, te GENIETEN!

Kids lachenWij vinden dat elke moeder het verdient zich goed te voelen en het leven te leiden wat zij graag wil. Daarnaast zijn wij van mening dat moeders een voorbeeldfunctie hebben voor hun kinderen; kinderen spiegelen zich immers aan hun moeder, al lijkt dat misschien niet zo. Des te meer reden voor vrouwen om zich te richten op de aspecten in haar leven die ze zelf in de hand heeft en zo zich zo happy mogelijk te voelen. ’

Club Aanmoederen biedt moeders daarom support in brede zin zodat zij hun leven zoveel mogelijk naar hun zin kunnen inrichten.

Kernwaarden van Club Aanmoederen

Als organisatie verbinden wij ons met de volgende kernwaarden:
Kwaliteit, No-nonsense en Vertrouwen.

Deze waarden zijn voor ons van groot belang in de samenwerking met bedrijven, organisaties en in ons contact met moeders.

Lid worden en profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan bij Club Aanmoederen!

Members Only


Om toegang te krijgen tot deze pagina dient u hieronder het verkregen wachtwoord in te vullen.


×